Nyitvatartás

Hétfő - Péntek    16:00 - 21:00

Szombat    ZÁRVA

Vasárnap    ZÁRVA

Boulder

A "boulderezés" olyan technikai mászás, amely nem igényel felszerelést, mindössze egy mászócipő kell hozzá. A biztonságos földetérést pedig egy vastag szivacs biztosítja.

Változatos fogások és utak

Rendszeresen változtatjuk és igyekszünk minőségi, mindenki számára mászható utakat biztosítani.

Változatos falak és volume-ok

Majdnem minden mászás stílus gyakorolható a falak kialakításának és a volume-ok elhelyezésének köszönhetően.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánlott

Amennyiben nem próbáltad még a falmászást, vagy még kevés a tapasztalatod, bátran kérd a Csipi Boulder mászóinak a segítségét.

Legyen technika, erőnlét vagy ha csak néhány tippre lenne szükség, szívesen segítünk.

Haladóknak a nemzetközi nehézségi skála szerinti 8-/8, de még akár nehezebb utak is a rendelkezésükre állnak. A fogások közel helyezkednek el, szóval könnyen lehet saját utakat is kitalálni.

Tapasztalt mászóközösség

Többre vágysz, mint egy egyszerű testmozgás? Szeretnél egy barátságos, befogadó társaság tagja lenni? Kipróbálnád idővel a sziklamászást is?

Ne habozz, látogass el hozzánk!

Szeretettel várunk!

Gyerekeknek is ajánlott

A mászás fejlesztő hatása által már 7-8 éves kortól bátran lehet hozni a gyerekeket is. Segít a mozgásfejlődésben és megerősíti azokat az izmokat is, amelyekre egy testnevelés óra keretében nincs lehetőség.

Miért "boulderezz"?

A falmászás nem csak testmozgás, hanem kikapcsolódás is. Segít koncentrálni és levezetni a mindennapjaink során felhalmozott feszültséget. Tökéletes sport azoknak, akik többre vágynak és szeretnék extrém módon megmozgatni a testüket.